Zoom!Europa in het Rabot

zoomOp zondag 3 mei organiseert het provinciebestuur Oost-Vlaanderen en haar partners het publieksevent ZOOM!Europa. Dit event zet Europese projecten in de kijken en toont de impact van de Europese steun in jouw buurt.

Van 13 tot 17 uur kan je op vijf locaties in Gent, waaronder de wijk Rabot, gratis deelnemen aan tal van activiteiten voor gezinnen, jong en oud. Doe-activiteiten, animatie en informatie, zoektocht of rondleiding… Voor elk wat wils! Op elke locatie zoomen we in de Europese projecten uit Gent en heel Oost-Vlaanderen. Om 17 uur is er een prettig gestoord slotmoment op de Oude Dokken. Dan zingen we samen de Europese hymne (Ode aan de vreugde).

In aanloop naar dit event organiseert het provinciebestuur een uitdagende fotowedstrijd waaraan iedereen gratis kan deelnemen. Een uitgebreide selectie van Europese projecten in Oost-Vlaanderen vormt het onderwerp van deze fotowedstrijd. Zoom in op één van de projecten in je eigen buurt. Ga ter plaatse en zoom in op een detail, wat aan het oog ontsnapt. Zet zelf iets in scène. Alles kan, zolang een Europees project maar het onderwerp vormt. Op zondag 3 mei maken we de winnaars bekend van de publieke- en juryprijs.

Surf naar www.zoomeuropa.eu voor meer informatie.

Reacties zijn gesloten.