Gewonnen broodpicknick

Vraag jij je soms af wat je met je oud brood moet doen? Op zaterdag 21 september slaan Buurtwerk Rabot- Blaisantvest en Samenlevingsopbouw vzw de handen in elkaar om aan de slag te gaan met (oud) brood. Van 14u tot 16 u worden er op de Site kookworkshops gegeven. We bakken brood in de broodbakoven op De Site én maken allerhande broodrecepten uit het receptenboekje “gewonnen brood” die buurtwerk ontwikkelde om het weggooien van oud brood op straat tegen te gaan.Met de groentjes en kruiden van de stadsakker worden er lekkere broodsmeersels gemaakt zoals pesto’s, aardappelsalade of groentjes voor op de versgemaakte pizza’s en bruschetta’s. Vanaf 16u tot 19u kan iedereen genieten van een lekkere picknick met de lekkere versgemaakte broodgerechtjes zoals pizza, halal fricandon, bruschetta’s,…

Heb je zin om aan de slag te gaan met oud brood of zin om nieuwe receptjes te leren en nadien te genieten van lekker eten en drinken ? Kom dan zeker langs op zaterdag 21 september! Er zal ook een appelpersmachine zijn, waar je je meegebrachte appels en peren vers kan laten persen en opdrinken. Bovendien kan je van andere biologische drankjes genieten aan de bar! Redenen genoeg dus om eens te komen kijken, koken én proeven! Wil jij al zo’n receptenboekje “gewonnen brood” in je bezit? Neem dan contact op met buurtwerk Rabot op het nr 09/235 22 10. Of kom langs op 21 september op De Site!

Info over picknick: Buurtwerk Rabot- Blaisantvest, Ingmar Speeckaert 09/235 22 17 of Samenlevingsopbouw vzw, Dimitri Vandenberghe 0497/61 90 13.

Reacties zijn gesloten.