Brede School Rabot-Blaisantvest zkt performer (m/v) vr sociaal project (Gent)

Wij zijn op zoek naar een actieve man/vrouw met een hart voor kinderen en de zin om zich in te zetten in een sociaal project!

wat?

Binnen de wijk Rabot- Blaisantvest in Gent zijn er heel wat uitdagingen die op sociaal, maatschappelijk, cultureel en gezondheidsvlak liggen.

Brede School is een netwerkverband dat in samenwerking met een heleboel lokale partners, hieraan tegemoet probeert te komen.

Tussen 5/2/15 en 12/3/15 werken we samen met de kinderen uit de scholen in de wijk aan een project rond gezonde voeding in brooddozen.

We zijn op zoek naar iemand die in het kostuum van onze mascotte, Vita Mike, wil kruipen en de kinderen zo wil helpen om het belang van gezonde voeding in te zien!

 wie?

 

Vita Mike komt van een andere planeet en daalt speciaal neder op aarde om de kinderen van de Rabotwijk te laten kennismaken met gezond eten!

Hij doet dit door gedurende 4 weken, 1 dag per week alle klasjes te bezoeken en de kinderen te verrassen + spelenderwijs te tonen wat een gezonde brooddoos is.

Ook tijdens de startstoet, op 12/2 en tijdens het slotevenement op 12/3, speelt hij een belangrijke rol.

Dus zo’n 7 optredens in 5 weken.

 

waar?

 

Wijk Rabot-Blaisantvest, 9000 Gent, Oost-Vlaanderen.

 

praktisch?

 

Het project wordt gesubsidieerd door de Stad Gent, wijk aan zet en het budget is dus beperkt…maar voor de kinderen van het Rabot is Vita Mike heel belangrijk!

 

geïnteresseerd?

 

Neem voor 5/2/15 contact op met Liesbet Van Eeckhaut, liesbet.vaneeckhaut@gent.be of via 0475 453 506 of 09 235 09 58.

 

 

Reacties zijn gesloten.