Bloemenmarkten Blaisantvest en Witte Kaproenenplein op zaterdag 27 april

bloemenDe lente is in aantocht. Kriebelen je groene vingers ook al? Al een aantal jaren stimuleert Buurtwerk Rabot-Blaisantvest de bewoners om de wijk fleuriger en gezelliger te maken. Dit jaar houden we op verschillende plaatsen in de wijk bloemenmarkten:
– 27 april van 10 tot 13 uur Blaisantvest (pleintje voor Maria-Gorettikerk)
– 27 april van 14 tot 17 uur aan Witte Kaproenenplein
– 4 mei van 10 tot 14 uur in de Wondelgemstraat (St- Jozefkerk)

Je kan op die data aan democratische prijzen éénjarige perkplantjes (geranium, bacopa, vlijtig liesje, petunia, margriet,… ), bloembakken van 40 en 60 cm, gevulde hangmanden en potaarde kopen.Of je kan je eigen bloembak meebrengen en ter plekke laten vullen met bloemen en potaarde. Plaats vervolgens je bloembak(ken) aan je vensterbank en help zo mee om je gevel fleuriger en gezelliger te maken. Bij de collega’s van Samenlevingsopbouw kan je kruiden kopen. De groep van de Turkse vrouwen zorgen voor hapjes en versnaperingen.We zorgen ook voor een hapje en een drankje

Info: Buurtwerk Rabot-Blaisantvest, Kim Van Poelvoorde en Dirk Middernacht, Jozef II-Straat 104-106, tel. 09 235 22 10, email Kim.vanpoelvoorde@gent.be of dirk.middernacht@gent.be.

Reacties zijn gesloten.