Kunstzinnige tentoonstelling ‘The Travel Mandala Kids’ op 8 mei

Affiche the travel mandala kids 2014Beste buurtbewoners,
Wij hebben de eer U te mogen uitnodigen op onze projectvoorstelling ‘The Travel Mandala Kids’, dit op 8 mei om 15 u in het theaterzaal van de Freinetschool Mandala 2 – Jozef II straat 69.

Een kunstzinnige tentoonstelling waar ook de thuistaal sterk aanwezig is, een modeschow met zelfgemaakte kledij door de kinderen en een unieke éénmalige performance van de kinderen met zelfgemaakte videoclip!

Je kan er alleen maar verstelt van staan hoe talentvol kinderen wel kunnen zijn!

Een woordje uitleg!

Een jaartje geleden zijn twee collega’s: Patricia, een leerkracht van leefgroep 2 ‘De muizenklas’ – Basisschool Mandala en Anupa, een kinderbegeleidster van IBO Mandala (buitenschoolse opvang). gestart met een groots project!

Flipsko & Ki Ko zijn twee knuffelkes.
Twee knuffelkes die samen met een kind(eren) of met de grote mensen (die werken in de Mandala) heel wat avonturen beleven, het kan een dagreisje zijn, op weekend thuis met het gezin, een verre ries, zelfs naar de andere kant van de wereld.

Zo onstaan er allerlei avonturen, verhalen die vertelt worden door de reiziger, geïllustreerd door talrijke foto’s.

En zo ontstaan er nieuwe Ideeën, hoe rijk is de wereld in kleuren, muziek, culturen en talen, dit alles was een aanleiding om te worden uitgewerkt in de ‘Muizenklas’ en/of in de IBO (buitenschoolse opvangmomenten), en deze resultaten kan je allemaal bewonderen op 8 mei 2014!

Wij hopen dan ook jullie op deze dag te kunnen ontmoeten, zodat we kunnen delen waar we rijk in zijn, de talenten van kinderen

Jullie kunnen alvast eens een kijkje nemen op onze blog

http://thetravelmandalakids.blogspot.be/

 

Reacties zijn gesloten.