Help Eetcafé Toreke

Momenteel bevindt Eetcafé Toreke zich in een crisissituatie en heeft jullie hulp nodig!!!  Het zou enorm veel betekenen als je, als buurtbewoner, passant, regelmatige bezoeker, … deze onderstaande brief zou willen mee ondertekenen en doorsturen naar Rebecca.Vangestel@base.be

HELP het eetcafé het TOREKE

Eetcafé Toreke bevindt zich op een erg kritisch punt in de crisissituatie die nu al enkele weken boven het hoofd hangt.

Toreke blijft voor velen onder ons een uniek project door de combinatie van verschillende doelen: gezonde voeding, korte keten, wijkverbinding tussen organisaties en buurtbewoners, het Rabot letterlijk en figuurlijk op de kaart voor alle Gentenaars en ver daarbuiten, sociaal tarief, cultuur in de wijk, opleiding en werk voor kwetsbare Gentenaars,…

De mediabelangstelling blijft groot voor dit blijkbaar bijzonder initiatief (laatst nog de RTBF op bezoek).

Het is niet zomaar een (sociaal) restaurant en kan daar ook niet op afgemeten worden. Dat merkt iedereen die er langs komt.

Dit initiatief mag nu niet in de kiem gesmoord worden!

Buurtbewoners zijn zeer bezorgd, graag vragen wij jullie aandacht hiervoor. Buurtbewoner, passant, regelmatige bezoeker, van waar je ook komt, hieronder kan je aangeven wat voor jou het Toreke betekent.

Deze brieven gaan afgegeven worden aan de stad Gent, die het Toreke voorzag in het beleidsplan van deze legislatuur en het mee financiert.

De Buurtbewoners en sympatisanten

 Handtekening

Reacties zijn gesloten.