Rabotmarkt 23 juni!

Op zondag 23 juni is het weer zover! Een groot feest in je wijk: de Rabotmarkt!

Wat valt er allemaal in je wijk te beleven die dag?  Hier volgt het uitgebreide programma: In de Jozef II straat van 10u tot 18u:

Rommelmarkt in de Jozef II straat en Drietorekesstraat door Buurtwerk Rabot- Blaisantvest. Standplaats 2€/4meter voor bewoners uit de wijk, 5€/4 meters voor niet- bewoners Info: 09/235 22 10.

Doorlopend bar en terras. Je kan er genieten van een glaasje cava, frisdrank, wijn en bier.BUSO school Kompas verwent je net als vorig jaar met overheerlijke moijto’s en snoepbrochetten. Heb je een kleine of grote honger? Freinetschool Mandala verkoopt Köfte (naast hun koffie en theestand). Er worden hotdogs verkocht door buurtwerk. Wil je liever iets gezonder: het OCMW biedt je een lekkere fruitbrochette aan, maar niet zomaar!  Met “Kunst in het Rabot” geeft OCMW Gent Noord je de kans je artistieke talenten te laten spreken! De Sociale Kruidenier maakt lekker verse gezonde smoothies voor het buurtcentrum. Verder wordt de muziek verzorgd door DJ Rosita, sinds jaar en dag bekend in de wijk. Guapa Grime en een ballonplooister verwennen de kleinsten. Tussen de Jozef II straat en de Muishondstraat beleven kinderen tussen 2,5 en 12 jaar verassende spannende dingen en daar zorgen de experts van STIBO Mandala en IBO Hippo’s Hof, kinderdagverblijven De Woelmuis, Tierlantuin en het Kinderpaleis voor.

Op De Site: Van 10u-18u: Kom kijken, luisteren en zien wat de ecologische stadsakker van Samenlevingsopbouw brengt, hoe de volkstuintjes een plek krijgen in de wijk, hoe de tijdelijke invulling van de Tondeliersite werkt op de opendeurdag van De Site! Je kan er tevens proeven van “live” gebakken brood door de Turkse vrouwen of biologische kruiden kopen.

Van 13u30 – 17u: Een groot evenement voor jongeren en tieners door vzw Jong en Werkgroep Jeugd met onder andere: voetbalworkshops en BMX parcours, breakdance, zumbaworkshop,  springkasteel en trampoline, caipoerademo en workshops.

Bij regenweer: Alle animatie,  hapjes en drankjes in het buurtcentrum.

Evenement voor jongeren en tieners door Werkgorep jeugd gaat door in de turnzaal van de Mandalaschool.

Reacties zijn gesloten.