Blaisantvestival op zaterdag 14 september in het Rabotpark

blaisantvestival3Op zaterdag 14 september gaat de tweede editie van het Blaisantvestival door. Buurtbewoners, buurtorganisaties en de jeugddienst zetten het park die dag in de kijker als een plek voor sport, spel, muziek en ontmoeting. Tijdens het evenement komen bezoekers ook meer te weten over het stadsvernieuwingsproject in de wijk Rabot-Blaisantvest. Iedereen is welkom op het gratis evenement.

Het Rabotpark langs de Opgeëistenlaan wordt omgetoverd tot een feestterrein voor jong en oud. Op het programma staat oa. een Vikingkubb- en petanquetoernooi, een gratis bezoek aan het dak van de Nieuwe Molens, de Pretkamjonet met een heus springkasteel, Breakdance, Graffiti workshop en demonstratie, pannavoetbal, skate initiatie en workshop skatetoestel bouwen. Aan het jongerenontmoetingscentrum Minus One is er bar en terras voorzien met drank en hapjes. Dit alles wordt omkaderd met muziek, door optredens en Dj’s.

Het Blaisantvestival is een samenwerking tussen: Buurtwerk Rabot, Gebiedsgerichte werking stad Gent, United skateboarders vzw, Kapow, vzw Ozbürün, De Klauwaerts, Minus One vzw, Tondelier en vzw Jong

Bekijk ons ook op facebook: https://www.facebook.com/events/1413461488865649/

blaisantvestival2

Reacties zijn gesloten.