Blaisantvestival 12 september 2015

blaisantvestival1

Blaisantvestival_flyer_LR

Op zaterdag 12 september vindt de vierde editie van het Blaisantvestival plaats. Het Rabotpark langs de Opgeëistenlaan wordt omgetoverd tot een gratis festival voor jong en oud. Op het festival staan sport, spel, muziek, dans en ontmoeting centraal.

Voor kinderen en jongeren valt er vanaf 14u heel wat te beleven. Spelen kan naar hartenlust op de speeltuigen in het park, de kidscorner, het springkasteel, op de workshopsen ook de Pretkamjonet is van de partij!Daarnaast kunnen jongeren deelnemen aan allerlei sportieve activiteiten.

blaisantvestival2Aan Minus One wordt een bar, terras en eetmarkt voorzien met drank en hapjes. Dit alles wordt omkaderd met muziek.

Dit jaar staat er nog een extra op het programma. Minus One vzw slaat de handen in elkaar met Together we Stand vzw en De Centrale en organiseert een op Gent georiënteerde break battle. Onder het toeziende oog van een internationale jury kunnen de Gentse breakdancers of breakers hun talent tonen.  De battle start in de loop van de namiddag en loopt tot s’avonds. De avond wordt in Minus One afgesloten met een optreden van Big Whoop en Dj SNS.

Iedereen is welkom op het gratis evenement vanaf 14u00.

Het Blaisantvestival is een samenwerking tussen vzw Minus One, vzw Jong, De Centrale, Together We Stand, Buurtwerk Rabot-Blaisantvest, Scoutsgroep Klauwaards Sint-Martinus, Graffiti vzw, Stad Gent, De Plezante Doeners, Kinderdagverblijf Het Kinderpaleis, Chase, Rocsa, Bredeschool Rabot en Hiba vzw.

 

Reacties zijn gesloten.